koel/vries

Wij hebben diverse merken koelkasten, koelers & vriezers, ons assortiment varieert vanaf €110 tot aan €599 afhankelijk van het merk & uiteraard optische schade. Al onze producten worden gratis geleverd* met minimaal 1 jaar garantie. Vaak kunnen wij, indien gewenst, leveren op de eerst volgende werkdag (ma t/m vri). Bij aankoop van een van onze producten neemt u automatisch onze bezorgvoorwaarden in acht. De producten getoond op onze website zijn A-keus producten, dit betekend: onbeschadigd* en met 2 jaar fabrieksgarantie.

 

*indien de (verpakte) voorraad op is kunnen wij deze bijbestellen, mocht u het apparaat toch op kortere termijn willen dan kunnen wij eventueel het showroommodel leveren. Het kan dan voorkomen dat er lichte krasjes op de deksel en/of zijkant zitten van het apparaat. Dit heeft verder geen effect op de prijs.

 

Voor B-keus producten nodigen wij u graag uit in onze winkel, i.v.m. mogelijke optische schades.

Whirlpool vrijstaande Koeler 188cm hoog

De Whirlpool SW8 AM1Q W is een ruime kastmodel koeler met een inhoud van 363 liter (188cm x 60cm). Alle producten kun je eenvoudig kwijt op de zes in hoogte verstelbare plateaus, vijf deurvakken en de groentelade. De Whirlpool SW8 AM1Q W beschikt over de 6th Sense Fresh Control-technologie. De sensoren controleren de temperatuur en de luchtvochtigheid in de koelkast en passen dit aan indien nodig. Hierdoor is het klimaat in de koelkast altijd optimaal en blijven producten langer vers.

 

Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie.

 

Geeft u bij het bestellen de juiste draairichting van de deur aan ons door, dan draaien wij de deur in onze werkplaats vooraf gratis naar de juiste richting. En zoals altijd gratis* thuis geleverd.

€ 575,00

  • Beschikbaar