Fornuizen

Al onze fornuizen worden geleverd met een nieuwe 80cm lange gasslang, indien gewenst sluiten wij het apparaat ook voor u aan, dit doen wij doormiddel van borgringen waardoor de "ouderwetse' tape niet meer nodig is om alles goed af te dichten. Vaak kunnen wij, indien gewenst, leveren op de eerst volgende werkdag (ma t/m vri). Bij aankoop van een van onze producten neemt u automatisch onze bezorgvoorwaarden in acht. De producten getoond op deze pagina zijn A-keus producten, dit betekend: onbeschadigd* en met 2 jaar fabrieksgarantie.

 

*indien de (verpakte) voorraad op is kunnen wij deze bijbestellen, mocht u het apparaat toch op kortere termijn willen dan kunnen wij eventueel het showroommodel leveren. Het kan dan voorkomen dat er lichte krasjes op de deksel en/of zijkant zitten van het apparaat. Dit heeft verder geen effect op de prijs.

 

Voor B-keus producten nodigen wij u graag uit in onze winkel, i.v.m. mogelijke optische schades.

Wiggo gasfornuis, 60cm breed, 4 pits.

Wiggo WO-E609R is een 60cm breed fornuis met een vierkant bovenblad. De standaard meegeleverde gietijzeren pannendragers zorgen voor stabiliteit bij het koken en zijn gemakkelijk schoon te maken met een mild sopje. Elektrische vonkontsteking maakt lucifer of aansteker overbodig. Dankzij de thermokoppel beveiliging wordt de gastoevoer afgesloten zodra de vlam uit is: geen vlam geen gas.

De Elektrische multifunctionele oven (Netto 57 liter) is aan de binnenzijde geëmailleerd voor eenvoudige reiniging en heeft een ovenverlichting. Tevens beschikt de elektrische multifunctionele oven over vele diverse bakfuncties, waaronder: Hete lucht, convectie, bovenwarmte, onderwarmte, turbo fan, grillen etc.

 

momenteel leverbaar in de kleuren RVS, Black/RVS & Black on Black.

 

Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie.

 

Zoals altijd gratis geleverd en aangesloten met een nieuwe 80cm gasslang.

€ 449,00