Bkeus apparaten

Het geen waar Bkeus Witgoed naamsbekendheid heeft opgebouwd, in regio 's-Hertogenbosch, zijn toch wel de B-Keus apparaten. Dit zijn nieuwe apparaten met verpakkings schade en/of een krasje/deukje, maar waarvan de werking door de schade niet wordt beïnvloed. Uiteraard worden deze apparaten bij binnenkomst door ons getest, en als ze door onze monteur goed worden bevonden, worden ze gereed gemaakt voor verkoop. Hierdoor kunnen wij met een gerust gevoel 1 jaar garantie geven met onze eigen monteurs.

 

Hieronder vind u enkele foto's van B-keus artikelen die wij in onze winkel hebben of hadden staan. Voor u beslist een B-keus apparaat bij ons te kopen verzoeken wij u altijd vriendelijk naar onze winkel te komen, om het apparaat in het echt te bekijken, zodat eventuele schades opgemerkt kunnen worden.

 

De foto's op deze pagina zijn zoals eerder vermeld niet altijd "up to date." Het kan daardoor voorkomen dat apparaten die u hier vindt, in onze winkel al niet meer beschikbaar zijn. Mocht uw keuze op een van de apparaten op deze pagina zijn gevallen, dan kunt u altijd bellen

(073-3035806) om de actuele voorraad te checken. Uiteraard bent u ook van harte welkom, om het in de winkel te komen vragen.