Bezorgvoorwaarden

Bij aankoop van een product gaat u akkoord met onderstaande punten.

·         Wij leveren gratis in regio ’s-Hertogenbosch. (+- 15km vanaf onze winkel)

·         De artikelen worden indien gewenst als extra service op de plaats van bestemming neergezet, mits deze vrijelijk en zonder gevaar toegankelijk is. Bkeus Witgoed is in géén enkel geval aansprakelijk voor schade binnen en/of aan uw woning als gevolg van deze service tussen de drempel van uw woning en de plaats van bestemming.

·         Wij dragen geen apparaten over vlizotrappen, trapladders en andere losstaande/gevaarlijke trappen.

·         Apparaten worden aangesloten door middel van standaard aansluitmateriaal, welke wordt meegeleverd door de fabrikant. Trekschakelaren sluiten wij dan ook NIET aan!

·         Inbouw apparaten worden indien gewenst geleverd tot de plaats van bestemming, maar worden NIET door ons ingebouwd.

·         Wij verzoeken u de entreedoorgang van uw woning/pand vrij te maken van obstakels (van bijv. fietsen/schilderijen/kinderwagens)

·         Indien uw oude apparaat door ons moet worden afgevoerd, verzoeken wij u deze te ontkoppelen, schoon te maken, en gereed te zetten voor transport. Onder-/Inbouw apparatuur dient dan ook vooraf uitgebouwd te zijn.

·         De transport van uw oude apparaat binnen uw woning is altijd voor eigen risico. (bijv. lekkage van water uit oude wasautomaat/koelkast), ook nemen wij geen apparaten mee retour die (deels) uit elkaar gehaald en/of incompleet zijn.

·         Zorg voor een schone/propere werkomgeving voor onze bezorgers/installateurs, vrij van rommel.

·         Na het afleveren/aansluiten rekenen de bezorgers met u af, indien dit nog niet in de winkel is gedaan, zorgt u er alstublieft voor dat u gepast contant geld in huis heeft. Onze bezorgers beschikken NIET over een pinautomaat, en hebben veelal geen wisselgeld op zak. Onze bezorgers mogen géén apparaten achter laten zonder betaling.

·         U kunt kiezen voor een ochtend of middag levering, dit zijn slechts tijdindicaties, Bkeus Witgoed is in géén enkel geval aansprakelijk voor ontstane gevolgschade door het niet kunnen nakomen van een tijdsindicatie.

·         Lees alvorens u het apparaat in gebruik gaat nemen, goed de gebruiksaanwijzing door. Dit kan onnodige problemen voorkomen. De handleiding wordt niet altijd standaard meegeleverd, indien u deze mist kunt u deze zelf op internet zoeken doormiddel van het type-nummer. veelal zijn deze te vinden op; https://www.gebruikershandleiding.com/

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Stichting B-keus Witgoed

Hambakenweg 10

5231DA, ‘s-Hertogenbosch